• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Han var otrogen och blev avslöjad – av Pokémon Go

  Evan Scribner kunde inte förklara för flickvännen varför han fångat en pokémon vid exets hus.

  Det hypade spelet avslöjade Evans otrohet. Foto: Facebook & Getty

  Om du inte har bott under en sten de senaste dagarna har du förmodligen lagt märke till den enorma hypen kring Pokémon Go. Mobilspelet som går ut på att du ska hitta och fånga pokémons ute i den verkliga världen har redan blivit en jättesuccé. 

  The LADbible rapporterar att spelet släpptes i Tyskland idag och nu förväntas det komma till resten av Europa när som helst, kanske redan under dagen.

  Självklart har redan en hel massa galna saker hänt på grund av, eller tack vare spelet. En tjej hittade en död kropp i jakten på fler pokémons, oförsiktiga spelare har orsakat bilolyckor och folks hem har blivit så kallade pokéspots.

  Eftersom spelet kräver att du går ut och rör på dig har det dessutom medfört att många spelare träffat nya vänner, och vissa berättar till och med att de hittat sin stora kärlek.

  Men Evan Scribner hade inte sådan tur, tvärtom. New York-bon berättar för New York Post att spelet förstörde hans kärleksliv (även om det är ganska uppenbart att han får skylla sig själv).

  Evans misstag var att han fångade en pokémon precis efter att ha bedragit sin flickvän med sitt ex. Dessvärre tittade hans flickvän sedan på hans Pokémon Go och undrade vad han gjort i exets kvarter. Eftersom Evan inte kunde komma på någon bra ursäkt var otroheten avslöjad och han har inte hört från sin (förmodligen numera före detta) flickvän sedan dess.

  Så kan det gå.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!