• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Fotbollstjärnan Mats Hummels testar att spela i kostym – se klippet

  HUGO BOSS nya kostymkollektion innehåller smart teknologi som gör det lättare att röra sig i deras plagg. I klippet nedan testar fotbollsstjärnan Mats Hummels – iförd byxor och kavaj – om teknologin fungerar.

  Fotbollstjärnan Mats Hummels testar att spela i kostym – se klippet
  Foto: HUGO BOSS

  I dag gillar många de tajtare kostymmodellerna. Och visst är det snyggt med en smal passform. Men samtidigt kan detta ibland göra att du inte känner dig lika bekväm.

  Nu har HUGO BOSS hittat en lösning på problemet. Idén bakom den nya kollektionen Boss Stretch Tailoring är det modehuset själv kallar "ultimat komfort". Den nya designen har tagits fram utifrån tanken om att många av oss i dag har en aktiv livsstil där vi rör oss mycket.

  Hemligheten bakom kostymen är att den innehåller två olika typer av tyger, som ska göra plaggen mer flexibla. Det yttre tyget har en fjäderliknande struktur och är i 100 procent ull, medan fodret är gjort av stretchmaterial.

  Vad passar dig bäst? 

  1. Marinblått

  2. Kritstrecksrandigt

  3. Burgundy

  4. Övrigt

  Läs mer om HUGO BOSS höstkollektioner här.

  Fotbollsstjärnan Mats Hummels i tre olika utföranden av kostymen. Foto: HUGO BOSS

  Komforten hos en fritidskostym 

  Den tyska fotbollsstjärnan Mats Hummels fick möjlighet att testa den nya linjen på ett mer extremt sätt. Se klippet nedan. 

  Så här svarar han på frågan om hur det känns att göra fotbollstricks med kostymen på:

  – Ska jag vara ärlig så var jag lite skeptisk i början. Jag var försiktig i mina rörelser, men kände snabbt att det gick att hoppa och göra fotbollstricks, säger han.

  I vilka situationer skulle du välja att bära plagg från Boss Stretch Tailoring?

  – Jag tror det skulle funka bra under affärsresor, speciellt på flygplanet. Byxorna och jackan gör att du ser bra ut och samtidigt känner dig bekväm, så det skulle definitivt passa i ett sådant syfte.

  Kostymen finns i en mängd olika utföranden, bland annat i marinblått, kritstrecksrandigt och burgundy. För att matcha själva kollektionen har HUGO BOSS dessutom tagit fram speciella skjortor i stretchigt material.

  Du hittar bland annat den nya linjen i BOSS-butiken på Biblioteksgatan i Stockholm.  

  Se mer från BOSS här.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!