Nöjesbloggen

James Cameron gör en sjätte och, förhoppningsvis sista, ’Terminator’

2017-01-23 11:45 Kommentera
Kategori: Film

e11d366e6bab50dadfc0668cc278fe03bd17a344a0a74011a813ab545779e38a.jpg

Trots att Terminator: Genisys, där man faktiskt lyckades övertala Arnold Schwarzenegger att återvända i rollen som framtidsroboten T-800 med österrikisk accent, floppade rent kommersiellt och ekonomiskt verkar det som att James Cameron kommer återvända i franchisens sjätte installation, efter att ha regisserat de två första filmerna.

Någon som också är involverad i projektet är Tim Miller, som tillsammans med Ryan Reynolds lyckades göra Deadpool, ett projekt som länge haft ökänd status i Hollywood och stora bekymmer att bli gjord, till en megasuccé.

Tanken är att Cameron och Miller tillsammans ska tänka så det knakar och utveckla en helt ny Terminator-film tillsammans. Miller kommer axla regissörsrollen och Cameron agerar antagligen producent, manusförfattare eller exekutiv producent. Det är oavsett bara titlar som inte alltid skvallrar om sanningen. Vill Cameron att något ändras kommer det med största sannolikhet ske utan några invändningar.

Frågan är då var man kommer dyka ned i Terminator-tidslinjen? Kommer den fortsätta där T2: Judgement Day slutade, eller vill Cameron och Miller försöka göra något mer vettigt av den tidvis röriga Terminator: Genisys? Oavsett så bör Arnold få ett samtal ganska så snart.

2017-01-23 11:45 Kommentera
Kategori: Film

Skriv en kommentar

Namn
Meddelande

David Johansson

Gör på King: Skribent.
Vilket innebär: Skriver, intervjuar och förser Kings läsare med det senaste inom tv, film och musik.
Född: 1989.
CV i korthet: Redaktör, frilans, copywriter, reporter, översättare, researcher.
E-post: carldavidake@gmail.com

Snabblänkar

Kings världsunika märkesgalleri