Egmont Publishing AB

King Magazine ges ut av Egmont Publishing AB, ett av Sveriges största, mest lönsamma och snabbast växande tidskriftsförlag.

Egmont Publishing AB
Egmont Publishing är ett medieföretag med starka varumärken och engagerade medarbetare. Vi skapar innehållsrika magasin, veckotidningar, sajter och event och kommunicerar med läsare som har brinnande intressen inom olika områden. Vi har kontor i Stockholm, Malmö samt Åre, omsätter cirka 500 MSEK 2011 och har ambitionen att växa.

Egmont i Sverige
Egmont har varit verksamt i Sverige sedan 1921, då Hemmets Journal kom ut med sitt premiärnummer.
I Sverige är Egmonts samlade verksamhet, med sin totala omsättning på drygt 2 miljarder kronor, en koncern bland de 300 största i landet. Vår verksamhet i Sverige är indelad i tre divisioner – Magazines (Egmont Publishing AB), Nordisk Film (Nordisk Film AB) och Kids Media (Egmont Kärnan AB).
Alla svenska Egmontbolag är ägda av Egmont Holding AB.

Koncernen Egmont
Egmont är en av Skandinaviens ledande mediekoncerner. Egmont står bakom veckotidningar, magasin, serietidningar, böcker, filmer, tv-program, biografer och tv-stationer samt interaktiva spel, spelkonsoler, musik och en lång rad digitala medier. Egmont utger medier i mer än 30 länder, har 7 600 medarbetare och en omsättning på 1,6 miljarder EUR.

Läs mer på Egmontpublishing.se