10 hetaste filmerna och tv-serierna på Netflix i september

King ger dig nyheterna på Netflix som får dig att längta till höstens soffstunder.

Joakim Almén  |  Publicerad 2019-09-04 15:34  |  Lästid: 3 minuter

Även om vi får ge oss till tåls till oktober för den där Breaking Bad-filmen så bjuder streamingjättarnas streamingjätte, numer närmast folkliga, Netflix i vanlig ordning på ett gäng intressanta nyheter.

I ett högst godtyckligt urval är här de tio mest intressanta streaming-tillskotten på Netflix i september.

Hip-Hop Evolution säsong 3 | 6 september

Promotionbild för dokumentärserien Hip Hop Evolution.

Dokumentärserien Hip-Hop Evolution har tidigare säsonger handlat om hiphopens utveckling från 70-talet till millennieskiftet. Tredje säsongen täcker främst East vs. West-konflikten under 90-talet och går på djupet med vad som gick snett mellan Notorious B.I.G. och Tupac Shakur.

The Spy | 6 september

En kontorsarbetare i Israel under 1960-talet blir hemliga agenten Eli Cohen (Sacha Baron Cohen) och går undercover för att spionera på Syrien inifrån för den israeliska underrättelsetjänsten Mossad. Låter som att den finns förutsättningar för en spännande ny Netflix Original-serie här.

Disenchantment säsong 2 | 20 september

Simpson-mannen Matt Groenings senaste animerade serie fortsätter med en andra säsong. I andra säsongen får vi följa prinsessan Bean som går igenom ett helvete för att rädda sin vän och försöka hjälpa till att återställa hennes farsas kungarike.

The Politician | 27 september

Den nya Netflix Original-serien The Politician kretsar kring Payton Hobarts (Ben Platt) driv att bli USA:s nya president, något han vetat sen han var sju. Men först krävs det att han navigerar genom snårig ungdomsmark i high school och sedermera på Harvard. Full av komiska inslag och satir.

FILMER

Matrix-trilogin | 1 september

Matrix-Keanu-Reeves

Netflix har köpt in alla Matrix-filmer lagom till att en fjärde installation i sci-fi-historien om Neo (Keanu Reeves) och parallella världar bekräftats. Varning för att tvåan och trean inte är i närheten av första filmens femplus-kvalité.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald | 7 september

Klart det ska vara matinémys för hela familjen på bästa streamingtid. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald är den andra filmen filmen baserad på J.K. Rowlings Harry Potter-esquea universum.

The Darkest Hour | 18 september

Gary Oldman belönades med en Oscar för bästa manliga huvudroll för hans prestations som den enigmatiske brittiske premiärministern Winston Churchill under den allra mörkaste tiden av andra världskriget.

Between Two Ferns: The Movie | 20 september

Zach Galifianakis Between Two Ferns är en Youtube-favorit för många. I filmen besöker och intervjuar Galifianakis kända personer för att återupprätta sitt skamfilade rykte som han själv tycker att han fått efter just tv-serien Between Two Ferns.

DOKUMENTÄRER

Hello Privilege, It’s Me, Chelsea | 13 september

Efter omdiskuterade och uppfriskande Chelsea Does, där Handler bland annat provade ayahuasca, är Chelsea Handler tillbaka med en ny dokumentärserie. Den här gången utforskar hon vitas privilegier i USA och dess påverkan på kulturen och hennes egen karriär.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill | 20 september

Dokumentärserien i tre delar berättar historien om Microsoft-grundaren Bill Gates – naket och på djupet, som det brukar heta.

Artikeln publicerades först på Café.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-04 15:34