3 vita sneakers att ha koll på i vår

Under sommaren borde alla ha minst ett par vita sneakers, skriver Philip Conradsson.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-04-03 13:45  |  Lästid: 2 minuter

Den vita sneakern är ett nyckelplagg i varje mans garderob oavsett säsong. Därför bör det ständigt finnas minns ett par till hands framförallt under vår- och sommaren. I dagens artikel har vi därför valt ut tre favoriter att hålla extra koll på och som samtidigt är otroligt lätta att matcha och gångbara för många olika tillfällen.

Acne Studios

Acnes modell Lars kommer med vit kanvas och beige mocka utförande. Skorna gör sig otroligt bra tillsammans med både en klädd byxa i linne eller bomull men samtidigt med ljust tvättade jeans eller beige chinos.

Ni hittar skorna här.

 

3 vita sneakers att ha koll på i vår

CQP

Svenska CQP tillverkar sneakers i både mocka av läder i högsta kvalitet, en premiumsneaker som samtidigt håller över tid men också kostar därefter. Modell Racquet kommer i en ofodrad konstruktion med lågt insteg vilket gör modellen mycket gångbar oavsett klädsel. Den klassiska vita utförandet bärs lika väl till sommarkostymen som till shortsen på semestern.

Ni hitar skorna här.

3 vita sneakers att ha koll på i vår

Broadway & Sons

Sist men inte minst har vi en vintagesneaker tillverkad av Dassler Brothers. Bröderna blev längre fram osams vilket ledde till att dem båda startade varsitt varumärke, två varumärken som idag känns igen som Adidas och Puma. Skon kommer i klassiskt vitt läder med detaljer i av mocka över skons tåparti, modellen har längre fram kopierats av många framstående varumärken.

Ni hittar skorna här

3 vita sneakers att ha koll på i vår
Dela på Facebook
Tweeta