4 produkter som kontrollerar svetten i sommar

Svettas gör alla och det är kroppens sätt att kyla ner sig. King visar vägen bort från oönskade lökringar med fyra smarta produkter.

King Magazine logotyp
Redaktionen  |  Publicerad 2019-06-10 17:14  |  Lästid: 2 minuter

1. Deo för snabba förare

5 sätt att kontrollera sommarsvetten

POLO FREE RED

Vill du sätta lite fart på tillvaron så är POLO RED en perfekt deodorant som inte innehåller någon alkohol. Fräschören från grapefrukt och kryddighet från saffran gör denna deodorant omotståndlig. En liten varning är dock på sin plats: svettas du mycket är tyvärr deodorant inte ett bra alternativ val den inte har antiperspirant effekt.
219 kr

2. För extra känsliga armhålor

KIEHL’S DEOKRÄM
Gillar du varken roll-on eller deostick, så stavas räddningen Khiels – en lättapplicerad, 24 timmars doftfri antiperspirant krämdeodorant för extra känsliga och torra armhålor. Lätt att ta med sig då det är en tub. Var lätt på handen vid hanteringen, så slipper du få ut all kräm i handen på samma gång. En liten ärta räcker lätt åt två törstiga armhålor. Innehåller aluminium.
199 kr.

3. 24 timmars antiperspirant

5 sätt att kontrollera sommarsvetten

RECIPE FOR MEN

En favorit som håller dig torr i 24 timmar. Doft-och alkoholfri antiperspirant som dessutom är snäll mot huden, då den innehåller lugnande ekologiskt aloe vera som mjukgör och skyddar huden. Innehåller aluminium.
135 kr.

4. För kraftiga svettningar

5 sätt att kontrollera sommarsvetten

ABSOLUT TORR

Lider du av okontrollerade lp-skivor, är ”Absolut torr” en räddare i nöden. Viktigt att komma ihåg att den ABSOLUT INTE appliceras efter rakning eller på morgonen, då den har en tendens att missfärga åtsittande skjortor eller t-shirts.  Bäst är att använda den strax före läggdags och låta verka över natten. Upprepa en gång i veckan eller vid behov. Innehåller aluminium.
79 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-10 17:18