5 grymma produkter för att fixa ett slitet ansikte

Du har förstört din dygnsrytm, druckit en Negroni för mycket och sovit dåligt på flyget hem. Du behöver en quick-fix. King har lösningen.

Rasmus Blom | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2019-06-17 17:08  |  Lästid: 2 minuter

Mörka ringar

Recipe for Men, Under Eye Patches

Efter en bättre långresa, förslagsvis tillbringad i St Barth, kan det vara lätt att se sliten ut. Ett vanligt kännetecken är svullnad och ringar under ögonen. Recipe for Mens ögonmasker innehåller alger, marint kollagen och hydrokotyl som reducerar torrhetslinjer och mörka ringar. Placera maskerna under ögonen och låt verka i 20–40 minuter.
169 kr.

Torr hy

Shiseido Men, Total Revitalizer

Huden kan lätt bli torr och glåmig efter en lång flight med lite sömn och dålig ventilation. Återfuktning är därför A och O. Total Revitalizer från Shiseido gör jobbet.
390 kr.

Röda ögon

Cleareyes, Cleari
Ögonen kan verkligen avslöja dig, men som tur är finns Cleareyes i Sverige sedan ett par år tillbaka. Köp ögondropparna Cleari och säg hej då till rödsprängda ögon.
109 kr.

Låg energi

Vitaviva, Energy Booster

Med Energy Booster från danska hälsovarumärket Vitaviva blir du pigg, alert och koncentrerad på snabb och laglig väg. Tabletten är baserad på guarana, en växt som innehåller koffein.
199 kr.

Dålig andedräkt

SB12, Munspray

Flygplansmat och take away-kaffe kan göra hemska saker med din andedräkt. Ha alltid en munspray i innerfickan och ge kakhålet en rejäl dusch innan du lämnar planet.
49 kr.

Doften

Hugo Boss, Hugo Reversed, 820 kr/125 ml.

Vad säger du om vi säger kalabrisk bergamott, frisk grapefrukt, berusande pamplewood och svalkande haitisk vetiver? Du gillar det. Du gillar det mycket. Alla dessa ingredienser ryms i Hugo Boss sprillans nya doft, som släpptes för bara några veckor sedan. Hugo Reversed är en ny version av den klassiska Hugo-doften, vilket känns igen på flaskan, som är densamma som för originaldoften sånär som på den spegelvända loggan. Detta är av allt att döma vårens doft.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-17 17:08