5 kashmirfavoriter från Soft Goats eleganta vårkollektion

Svenska kashmirexperterna Soft Goat har inspirerats av Franska Rivierans tidlösa elegans inför årets vårkollektion – vi på King har valt ut våra fem favoriter.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2021-02-07 20:36  |  Lästid: 2 minuter

Alla har vi sett Mick och Bianca Jaggers lika dekadenta som sofistikerade bröllopsbilder från Saint-Tropez eller Brigitte Bardot elegant sittande i en Riva-båt med Côte d’Azur som fond eller fotografen Slim Aarons oräkneliga bilder från Cannes, Antibes, Nice och Saint-Jean-Cap-Ferrat. Det goda livet, de mytomspunna gästerna, de legendariska platserna och den tidlösa stilen på Franska Rivieran är lika inspirerande idag som den var för 100 år sedan.

Inför årets vår- och sommarkollektion har svenska Soft Goat drömt sig bort till Frankrikes blå kust och som alltid när det kommer till Soft Goat är plaggen tillverkade i 100 procent kashmir.

Riviera Secrets hämtar inspiration från det romantiska och glamorösa livet runt Medelhavet. Ljumma vindar, värmande sol och en miljö vacker som en kuliss fick sätta tonen för årets SS21-kollektion. Jag tycker att resultatet känns väldigt inspirerande och spännande, säger Soft Goats vd och grundare Stephanie Bergström.

Vi på King har botaniserat i den avslappnade och stilfulla kollektionen och valt ut några favoritplagg.

Piké, 1 395 kronor.
Shorts, 1 595 kronor.
Långärmad piké, 1 895 kronor.
Morgonrock, 3 295 kronor.
Hoodie, 2 295 kronor.

Du hittar kollektionen på Softgoat.com eller i varumärkets flaggskeppsbutik på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-02-07 20:43