King tipsar: 5 plagg med hög mysfaktor i jul

Maxa julefriden med några noggrant utvalda mysfavoriter.

Redaktionen  |  Publicerad 2018-12-14 09:09  |  Lästid: 3 minuter

Julen är till för att umgås med dem som betyder absolut mest. Lika viktigt är det att koppla av och verkligen njuta av ledigheten efter den ofta stressiga perioden innan jul. För att kunna slappna av finns det självklart bättre och sämre plagg.

Vi har i den här artikeln valt ut några favoriter att verkligen känna sig bekväm i, men som samtidigt håller dig tillräckligt klädd för hela julledigheten med familjen.

Kavajen – Oscar Jacobson

Kavajen må inte vara det ultimata plagget att mysa ner sig i soffan med, men är alltid ett trevligt inslag vid mer högtidliga tillfällen. För julledigheten har vi därför valt ut en semidressad kavaj från Oscar Jacobson i ullkvalitet som fungerar som en hybrid mellan kavaj och jacka.

Perfekt att bära till ett par ledigare jeans eller chinos. Bär den gärna tillsammans med en skjorta och runhalsad tröja, eller varför inte tillsammans med slipsen för en mer klädd look.

Ni hittar kavajen här.

King tipsar: 5 plagg med hög mysfaktor i jul

Pyjamasen – BOSS

En snygg pyjamas ska aldrig underskattas, inte minst för sin otroliga komfort men även lyxiga känsla i rätt typ av kvalitet. Den här eleganta, tvådelade pyjamasen från BOSS är i ett mycket klassiskt utförande med sin vita kant och är tillverkad i en tunn och mjuk blandning av bomull och modal. Något som ska ge plaggen en mjukare känsla mot kroppen.

Ni hittar pyjamasen här.

King tipsar: 5 plagg med hög mysfaktor i jul

Jultröjan – Ralph Lauren

Tröjan från Ralph Lauren kommer i ett mycket smakfullt tryck i form av den ikoniska nallebjörnen som bär jeans tillsammans med blazer, precis som vi sett Ralph Lauren själv bära kombinationen. Ett lättsamt, avslappnat och lagom vågat alternativ!

Ni hittar tröjan här.

King tipsar: 5 plagg med hög mysfaktor i jul

Tofflorna – George Cleverley

Sammetstofflan är verkligen en ypperlig sko att bära under ledigheten oavsett om du är på hemmaplan eller bortaplan, uppklädd eller nedklädd. Förutom att bära sammetstofflan under julen är den minst lika passande till smokingen under nyårsfirandet, ett elegant, medvetet men samtidigt komfortabelt val.

Ni hittar tofflorna här.

King tipsar: 5 plagg med hög mysfaktor i jul

Raggsockorna – Red Wing Shoes

En passande och framför allt otroligt skön accessoar under vinterkylan är raggsockorna, framför allt om de är gjorda i kashmir. Ett par i en gråmelerad färg är alltid enkla att matcha och kan bäras till både pyjamasen hemma och i kängorna under kyliga promenader.

Ni hittar raggsockorna här.

King tipsar: 5 plagg med hög mysfaktor i jul
Dela på Facebook
Tweeta