King väljer: 5 alternativ till Apple Airpods

Redaktionen  |  Publicerad 2019-01-10 14:02  |  Lästid: 2 minuter

1. Bose SoundSport Free

King väljer: 5 alternativ till Apple Airpods

Bose SoundSport Free är speciellt utformade för att passa träning och ger upp till fem timmars användning när du lyssnar på musik och tar emot samtal. 

Bose är kända för att alltid leverera när det gäller optimal ljudkvalitet och i den här prisklassen är lurarna svårslagna. De lilla ”öronknapparna” ger dig fullständig kontroll över ljudet via Bose Connect-appen, och det finns även en ”hitta dina hörlurar”-funktion för en och annan slarvpelle.
Pris: 2 179 kronor.

2. Sennheiser Momentum

King väljer: 5 alternativ till Apple Airpods

När det kommer till lyxiga märken som känns bra, ser bra ut och även levererar otroligt bra prestanda, kan man nästan alltid räkna med Sennheiser.

Som med alla Sennheiser-produkter får du kanske inte den billigaste prislappen, men belönas däremot alltid med kristallklart ljud. Dessa lurar lovar en lång batteritid på upp till 12 timmar, brusreduceringsteknik och lättanvända kommandon. De är även utsökta utseendemässigt och kommer med en stilren liten laddningsväska.
Pris: 2 990 kronor.

3. Sony WP-SP700

King väljer: 5 alternativ till Apple Airpods

Med ett liknande pris som Airpods leverar dessa alternativ från Sony en stabil och ganska isolerad ljudupplevelse. De har rapporterats vara lite besvärliga för att komma in i ”laddningfickan”, men annars gör de jobbet mycket bra.
1 890 kronor.

4. Jabra Elite 65t Wireless Earbuds

King väljer: 5 alternativ till Apple Airpods

Om du letar efter ett annat alternativ till Apple AirPods kan du inte rundgå Jabra Elite 65t. De passar snyggt i örat utan att vara påträngande och ljudet som levereras är bättre än de flesta liknande in ear-lurar. Perfekt för den aktiva lyssnaren och en trotjänare för musikälskaren på resande fot.
1 990 kronor.

5. B&O Beoplay E8

King väljer: 5 alternativ till Apple Airpods

B&O Beoplay E8 bygger på avancerad teknologi, intuitiva touchkontroller, equalizerinställningar samt en genomtänkt design som med alla Bang & Olufsen-produkter. När du inte lyssnar lägger du bara lurnarna i laddfodralet av äkta läder. Dessa hörlurar har ljudkvalitet i värdsklass och ger dig 12 timmars batteritid av din älsklingsmusik på en laddning.
2 990 kronor.

Dela på Facebook
Tweeta