6 groomingprodukter att packa ner för weekendresan

Kollage med groomingprodukter och Mick Jagger

Rökiga barer i Köpenhamn, shopping i London och aperitivo i Italien sätter sina spår – King löser grooming-grubblet på weekendresan.

Tom Cehlin Magnusson | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2019-08-12 10:42  |  Lästid: 2 minuter

Nödvändig kappsäck

Necessär, Common Projects
Common Projects minimalistiska sneakers har redan blivit något av moderna klassiker. Allt tillverkas för hand i Italien, så även deras läderväskor och accessoarer. Den här necessären är stor nog att skyffla ner hela badrumsskåpet i, och snygg nog att bära som väska på väg till hotellet.
3 800 kr.

Doften

Hermès, Terre d’Hermès, 2019 Limited Edition,
Hermès menar att den nya utgåvan av sin klassiska doft ska vara ”en doftstruktur från jorden till himlen”. Något övermod finns dock inte i detta doftens Babels torn: Jean-Claude Ellenas klassiska doft är både direkt och subtil med toner av grapefrukt, apelsin, flinta och stänk av rosépeppar och atlascider – och japansk shiso. En kryddigt intensiv doft att blicka upp mot himlen i.
1 090 kr/100 ml.

Skrynkelfri

Cirrus Travel Steamer, Steamery
En steamer är faktiskt något av ett måste för den vane resenären: hur proffsigt du än packar kommer skrynkliga byxor och skjortor att vara ett faktum efter en flight.
1 200 kr.

Återfuktad

Hydra Tan Mist, James Read
Torr luft är ett aber, särskilt efter en flygtur. Denna mist med aloe vera och guarana doftar inte bara fikon och ingefära, den har också en lätt brun-utansol- effekt.
295 kr.

Solskydd

SPF30 Face Moisturizer, Malin + Goetz
Slå två grooming-flugor i en smäll med den här krämen från Malin + Goetz. Addera fukt efter en torr flygning, och passa på att få solskydd innan du ens klivit av planet.
450 kr.

Fullkittad

Travel kit, Aesop
Även en weekend kan sabba din groomingrutin. Tur då att lukta gott-mästarna på Aesop har tagit fram ett resekit som innehåller allt du behöver för att slippa panikbesöket på Apoteket.
750 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-13 09:48