6 stilsäkra & tidlösa nyheter från Gants höstkollektion

Det härliga höstmodet är här för att stanna. King väljer ut favoriterna som aldrig går ur tiden från Gants nya höstkollektion.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-09-05 15:02  |  Lästid: 2 minuter

Hösten är kommen och det är god tid att lufta garderobshyllorna för nya plagg. Ett håll värt att kika åt är förstås preppymärket nummer ett tillika den ständigt stilbildande skjort- och kavajaktören Gant – som fortsätter sitt 70-årsjubileum genom att lyfta fram gedigna klassiker i nya spännande kollektioner.

Gants höst- och vinterkollektion har tagit inspiration från höstens övergång från lediga dagar i naturen till vardag i stadspulsen. Samlingen visar även på varumärkets karaktäristiska känsla för preppiness, med många plagg som välkomnar en ledigare känla av just kontorsstil. King väljer ut några tidlösa plagg och accessoarer från kollektionen.

6 stilsäkra & tidlösa favoriter från Gant

Rock

Tidlös preppy-rock som funkar lätt att ha över kavajen. Rocken är halvfodrad med mjuk bomull och passar utmärkt till yllebyxor, vit skjorta eller en stickad tröja i merinoull.
4 499 kr.

Låga snörskor

Moderna finskor i mocka med grov gummisula.
1 699 kr.

Kashmirtröja

Slätstickad ull och- kashmirtröja med rundad hals och broderad Gant-logotyp i matchande ton i nederkanten.
1 799 kr.

Oxfordskjorta

Mångsidig oxfordskjorta i normal passform och klassiskt button down-stuk.
999 kr.

Tvättbar rutig kavaj

Elegant och maskintvättbar kontorskavaj i typisk preppylook.
3 999 kr.

Jeans

Höstens trotjänare är ett par klassiska jeans som kan kombineras med det mesta. Dessa jeans är tillverkade i en autentisk, mellantjockt och indigofärgat material vilket passar alla årstider – inte minst hösten.
1 099 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-05 15:35