A Day’s Marchs sneakers är en nytolkning av 80-talets klassiska löparskor

Svenska modemärket släpper sneakers som ska steppa upp ditt skogame i höst.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-08-06 13:01  |  Lästid: 2 minuter

Höstens utbud från A Day’s March fortsätter att hagla ner. Nu är det svenska modemärket aktuella med en begränsad upplaga av sin nya sneakermodell Daily Runner. En unik tappning av en springsko som inspirerats av klassiska sneaker-stilar och som var särskilt populär under 1980-talet. Skon, som tillverkats i en sneakerfabrik i Portugal kommer i en rad olika kvalitetstyger som Italiensk velourmocka, spansk nylon och består även av en kombination av en lätt och bekväm italiensk chunky-sula med ett hållbart gummiexteriör. Skorna kommer i färgskalorna oliv och benfärg och släpps endast i 200 limiterade exemplar per färg.


– Till och med min 83-åriga gamla far har numera en åsikt om vilka sneakers som fungerar till vilka byxor. Det säger mycket om hur viktig sneakeren har blivit i en mans garderob. Vår ”Marching Sneaker” har funnits i två år nu, och vi kände att det var dags att lägga till en helt ny och teknisk sneakermodell till kollektionen, berättar Pelle Lundquist, kreativ chef på A Day’s March.

A Day’s Marchs sneakers släpps 12 augusti i varumärkets butiker och på hemsidan.

Pris: 1 795 kr.

Mer om märket:

A Day's March grundades 2014 av Marcus Gårdö, Pelle Lundquist och Stefan Pagréus som drevs av övertygelsen om att det går att sälja bra skjortor, sneakers och kvalitetsrik denim till halva priset av det traditionella, exklusiva modet. Något som varumärket försöker uppnå genom att enbart sälja produkterna på egen hand online och i sina egna butiker. Den första butiken öppnade 2014 på Kungsgatan i Stockholm, och ytterligare tre butiker öppnade följande år i Mall of Scandinavia, på Södra Larmgatan i Göteborg och på Nytorgsgatan i Stockholm. I 2018 öppnade den första butiken utanför Sverige på Berwick Street i London och den andra öppnade i Köpenhamn i maj 2019.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-06 16:15