Acne Studios släpper samarbete med sportmärket Starter

Senaste nytt från Acne Studios är en spännande korsning av kaxigt jeansigt och klassiskt sportigt. Se kollektionsbilderna här!

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-06-03 12:35  |  Lästid: 2 minuter

Att det är inom området jeans och experimentell design som modemärket Acne presterar allra bäst i råder det inget tvivel om. Acne Jeans, eller numera Acne Studios, gör onekligen jobbet med det unika konststycket att leverera lagom kaxigt mode på ett sätt som känns både snyggt och spännande, utan att vara för smalt eller för pretentiöst. En med andra ord inte helt lätt balansakt. Men med designern Jonny Johansson i spetsen behärskar jeansgänget den galant. Allt levereras i en skön mix av jeans, t-shirts, kavajer, accessoarer och inte minst de där avundsvärda kilona attityd.

Nu är den svenska modestoltheten tillbaka med ett nytt spännande samarbete. Denna gång har man teamat ihop sig med det amerikanska sportmärket Starter Black Label för att lansera en kollektion av sportplagg. Kollektionen är unisex och innehåller allt ifrån Starters klassiska jersey-tröjor och den traditionella baseball-kepsen till Acne Studios mer ikoniska jeanstappningar från sent 90-tal.

Acne Studios nya samarbete finns att köpa i varumärkets butiker och på hemsidan.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-03 14:15