Affärsman köpte världens mest eftertraktade bilar samtidigt

En affärsman hoppade in i sin McLaren värd 11 miljoner kronor, åkte och köpte en Ferrari för 15 miljoner kronor, gav bilnycklarna till sin fru och körde vidare för att köpa en Porsche för 11 miljoner kronor. Han är nu först i världen med att äga "den heliga treenigheten" av superbilar.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2015-01-29 16:04  |  Lästid: < 1 minut
Affärsman köpte världens mest eftertraktade bilar samtidigt
En sensationell roadtrip med en Porsche 918 Spyder (till vänster), en Ferrari LaFerrari (till höger) och strax bakom en McLaren P1.

Mångmiljonären och affärsmannen Paul Bailey i England har blivit historisk bland bilfantaster. Häromdagen tog han sin McLaren P1, körde den korta sträckan till en Ferrari-handlare i Nottingham där han hämtade sin nya Ferrari LaFerrari som han beställt två år tidigare. Han lånade ut P1-nycklarna till sin fru Selena, hoppade in i Ferrarin och de körde sedan vidare till en Porsche-handlare i Cambridge där Bailey köpte en sprillans ny Spyder 918.

Paul Bailey är först i världen att äga den så kallade ”heliga treenigheten” av superbilar.

– Jag lever ett väldigt surrealistiskt liv och att äga alla de här tre bilarna känns helt overkligt, säger Paul Bailey. Det är för tidigt att säga vilken som är bäst, alla är så fantastiska, jag ber att få återkomma när jag har testat dem på racerbanan.

Bailey äger nu världens mest eftertraktade bilmodeller som tillsammans kostar motsvarande 37 miljoner kronor.

Dela på Facebook
Tweeta