Testa på all inclusive-hotell världen över med familjen och få betalt för det

En sån här chans får en familj att recensera hotell – och få betalt för det – bara en gång i livet.

Markus Aamisepp | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2019-11-06 14:17  |  Lästid: 2 minuter

Nu när hösten för med sig pissande horisontellt regn, benbitande kyla samt vattenpölar som betsar samtliga vita sneakers brungula är det inte konstigt att man drömmer sig bort till långt avlägsna platser ibland.

Om du känner igen dig är det kanske dags att lämna detta kalla land vi kallar hemma, ta med hela familjen och jobba som all inclusive-recensenter världen över istället.

Nu lanserar den franska all inclusive-arrangören Club Med #Familjedrömjobbet – ett jobb som går innebär att du med familjen under 2020 får besöka och recensera tre av företagets all inclusive-resorter. Som tack för det ”hårda arbetet” får du även 5 000 kronor i lön.

Förhoppningsvis blir denna semester bättre än Hoover-familjens i filmen Little Miss Sunshine (2006).

– Det allra viktigaste för oss är hur gästerna har det på våra destinationer. Och för att höra mer om detta skapade vi familjedrömjobbet, där vi mer eller mindre anställer en familj för att testa och recensera våra resorter och aktiviteter, säger Estelle Giraudeau, Managing Director för Sverige och norra Europa på Club Med i ett pressmeddelande.

I detta drömupplägg kommer du med familjen under nästa år att få åka på tre olika resor till Alperna, en av Club Meds långväga solresorter samt en hotellanläggning vid Medelhavet. I samtliga resor ingår flyg, tur och retur, samt all inclusive-boende på Club Meds resorter på destinationerna. Har man svårt att få ihop jobbschemat med det glassiga extrajobbet ska man inte oroa sig. Resornas datum skräddarsys i samråd med den vinnande familjen.

Artikeln publicerades först på Café.

Dela på Facebook
Tweeta