Alla mingelbilder från Kings VIP-kväll med Gant

King bjöd in till GANT:s flaggskeppsbutik för en kväll med mode, musik, drinkar och exklusiva erbjudanden. Här är vimmelbilderna och filmen från succékvällen.

Joel Ågren  |  Publicerad 2023-11-29 14:26  |  Lästid: 3 minuter

GANT:s flaggskeppsbutik på Birger Jarlsgatan i Stockholm, som öppnade i maj efter en omfattande renovering, har fått en ny kostym. Varumärkets kreativa chef Christopher Bastin har tillsammans med New York-baserade designbyrån Snarkitecture skapat en 580 kvadratmeter stor butik fördelat på tre våningar, med inredning i mörkt trä, mässing, varma toner, mjuk belysning och mjuka mattor. Det nya butikskonceptet är ett giftermål mellan gammalt och nytt och en hyllning till modevarumärkets rika historia och den rena estetiken krockar snyggt med GANT:s Ivy League-inspirerade kollektioner.

I november bjöd King och GANT in till en exklusiv läsarkväll i butiken. Kings modechef Daniel Lindström var på plats för att svara på stilrelaterade frågor, ge stylingtips och visa upp sina favoriter ur GANT:s höst- och vinterkollektion. Under kvällen erbjöds även exklusiva erbjudanden på den senaste kollektionen.

Stockholms Bränneri bjöd på drinkar, Masaka Trio spelade live och Mackan Lindström stod bakom dj-båset. Stämningen var på topp och gästlistan var full.

Se vimmelbilderna och filmen från kvällen nedan.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-11-29 14:26