Arket lanserar exklusiv pappakollektion med Mr Porter

Färgstarkt familjemode till rimligt pris – check.

Joel Ågren  |  Publicerad 2023-03-15 10:05  |  Lästid: 2 minuter

Har du också närt en livslång dröm om att matcha din egen garderob med dina barns? Arket och Mr Porter gör det möjligt. När de båda livsstilsvarumärkena sjösätter sitt första samarbete så är det småbarnsfamiljen som står i fokus. Den limiterade kapselkollektionen består av vardagskläder och accessoarer för både barn och vuxna. Rockar, anoraker, tröjor, byxor och kepsar designade för det moderna familjelivet.

Modellerna och färgpaletterna är genomgående i både herr- och barnkollektionen, vilket gör det möjligt för vuxna och barn att matcha varandra över generationerna.

”Vi är otroligt glada över att samarbeta med Mr Porter för vårt första designsamarbete någonsin i den här skalan och stolta över att vara en del av deras kurerade utbud av livsstilsprodukter. Det är en innovativ kollektion, både unisex och tidlös i sitt tillvägagångssätt, inspirerad av färgglädjen och naturen. Att lansera detta samarbete med Mr Porter ger oss en unik möjlighet att nå en global, stilmedveten publik som söker modern och hållbar vardagsdesign”, säger Karl-Johan Bogefors, varumärkes- och kommunikationsdirektör på Arket.

Även London-baserade samhällsprojektet Planet Good Earth, som för samman familjer genom trädgårdsarbete, är med på ett hörn, vilket bland annat uppmärksammas med “Planet Good Earth” logotyper på utvalda plagg.

"På Mr Porter har vi beundrat Arket under en lång tid och är väldigt glada att samarbeta med dem i en exklusiv kollektion för herr- och barnkläder. Partnerskapet föddes ur våra gemensamma värderingarna om vikten av att spendera tid med sina nära och kära, uppleva naturens skönhet och se bra ut medan man gör det. Kläderna är gjorda för att utforska och ha kul i, och vi ville förmedla en känsla av frihet till våra kunder genom kollektionen. Vi är också glada att inkludera Planet Good Earth som en del av detta projekt, deras engagemang för familj och gemenskap kändes som en självklar match och vi ser fram emot att få berätta deras historia genom kollektionen och kampanjen", säger Daniel Todd, inköpsdirektör på Mr Porter.

Kollektionen finns tillgänglig på Mr Porter och Arket från och med idag och kostar från 100 – 2 700 kr.

Dela på Facebook
Tweeta