Bang & Olufsens ”Beoplay H9i” är årets snyggaste hörlurar hittills

I högtalarjättens ljudkollektion "Scandinavian Summer" ska avskalad tech-design återigen förenas med akustik i världsklass – allt för en så minimalistisk och modern ljudkänsla som möjligt.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-03-21 12:12  |  Lästid: 2 minuter

Det är få som slår danska högtalar- och hörlursguden Bang & Olufsen när det kommer till väldesignad ljudteknik för ockerpriser, och deras senaste kollektion ”Scandinavian Summer” är allt annat än ett undantag.

I den nya vår- och sommarkollektionen firar märket den skandinaviska sommarens subtila färger genom att utstråla den uppfriskande känslan av livskraft som uppstår när de dystra och kalla vintermånaderna äntligen bärjar ge plats åt den ljusa säsongen av nytt liv på våren.

Bang & Olufsens

Den begränsade ljudkollektionen innehåller premiumhörlurar, högtalare och tillbehör i ett nytt, stilrent färgschema som bland annat inspirerats av naturliga färger med jordiska toner. Läs mer om produkterna nedan.

Beoplay H9i

Bang & Olufsens

Ny och stilren tappning av favoritmodellen Beoplay. Beoplay H9i är trådlösa med en överklädsel av mjuka läderkuddar. Lurarna kombinerar Active Noise Cancellation, ett innovativt aluminiumsgränssnitt och Bang & Olufsen Signature Sound för ren musik utan bakgrundsljud. Upp till 18 timmars speltid.
5 249 kr.

Beoplay A1

Bang & Olufsens

Smidig och portabel bluetoothhögtalare i avskalad design för musik och samtal. Skräddarsydd för alla audiofiler där ute som kräver ett premiumljud med sig på språng.
2 750 kr.

Beoplay E6 

Bang & Olufsens

Lätta, trådlösa in ear-hörlurar för en dynamisk och aktiv livsstil. För smidig och snabb användning är en magnet inbyggd i varje hörsnäcka. Så när du tar ut Beoplay E6 ur öronen kan du bära hörlurarna runt nacken. In-line fjärrkontrollen från Beoplay E6 har också en inbyggd mikrofon, varvid du kan styra både din musik och ta samtal.

Eftersom alla öron är olika, medföljer även ett urval ”öronfenor” för en mer ergonomisk, säker och anpassningsbar passform för lyssnare på resande fot.
2 990 kr.

Läs mer om Bang & Olufsens senaste ljudprodukter här.

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta