King utser de bäst klädda männen 2017

Kings modeskribent Philip Conradsson utser de män som klädde sig bäst, tajmade rätt och var mest stilsäkra under 2017.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-01-02 20:00  |  Lästid: 3 minuter

Ännu ett år är till ända och kan summeras. I min första artikel för året presenterar jag de bäst klädda männen under 2017, som vid otaliga tillfällen klätt sig klanderfritt vid både galor, fester och vardagliga situationer. Att klä sig stilfullt handlar till stor del om att klä sig just rätt för rätt tillfälle. I vardagliga situationer eller på semestern kan ett par jeans och vit t-shirt vara minst lika snyggt som en smoking på nyårsafton. Med det sagt har vi valt ut ett gäng kända herrar som gjort det extra bra under 2017.

David Beckham
Den pensionerade fotbollsspelaren har i decennier varit en förebild för många, både vad gäller det sportsliga, personliga och stilmässiga. I början av året såg vi David Beckham närvara på Louis Vittons visning i Milano klädd i en grovstickad polotröja, raka byxor, Ray Bans klassiska Wayfarers och Louis Vitton-sneakers. En perfekt look som visar upp att bekväm klädsel inte nödvändigtvis behöver se slarvigt ut.

King utser de bäst klädda männen 2017

Johannes Heubl
Den tyska modellen Johannes Huebl är gift med stilikonen Olivia Palermo och hans Instagramkonto har under året blivit ett av de mest självklara att följa för att få inspiration. Galapremiärer, invigningar, modevisningar eller söndagspromenader – Johannes klär sig felfritt oavsett dag eller tid på dygnet.

King utser de bäst klädda männen 2017
Foto: Zimbo

Harry Styles
Harry Styles har under de senaste åren varit en av de personligheter det har snackats mest om när det kommer till sätt att utrycka sig. Att fokus ligger på en specifik detalj har många gånger varit ett signum oavsett om det är en färgglad eller mönstrad skjorta, accessoar i ringar eller halsband eller karaktäristiska boots. Under Victorias Secret Fashion Show i Shanghai i november bar Harry en mintgrön kostym med spetsiga axlar i en rak passform som påminner oss om 70-talets siluett och uttryck.

King utser de bäst klädda männen 2017
Foto: Getty Images

Eddie Redmayne
Den prisbelönta skådespelaren Eddie Redmayne är alltid en av de bäst klädda på röda mattan. Den vita smokingjackan är inte alltid enkel att rocka, framför allt inte med en svart fluga. Men Eddie gör det med bravur. 2018 verkar karriärmässigt bli ett händelserikt år för den brittiska skådespelaren. 

King utser de bäst klädda männen 2017
Foto: GQ

Oliver Chesthire
Den brittiska modellen Oliver Chesthire gör sig inte bara bra på bild i kampanjer när världens främsta stylister väljer vad som skall bäras. Han har själv en otrolig känsla för stil. Under modeveckorna i både New York, Paris och Milano hamnar Oliver ständigt på bild och är en av street style-fotografernas absoluta favoriter.

King utser de bäst klädda männen 2017
Foto: Celebzz
Dela på Facebook
Tweeta