Care of Carl firar fem år med egendesignad kollektion och lansering av Brunello Cucinelli

E-handlaren Care of Carl som säljer exklusiva märkeskläder och skor för män online, firar fem år med sin italienska avdelning. Detta firas genom en speciellt framtagen kollektion och flertalet nya toppvarumärken – bland annat med italienska Brunello Cucinelli i spetsen.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-08-29 13:20  |  Lästid: 2 minuter

– Brunello Cucinelli är ett varumärke som vi tittat på och inspirerats av under en lång tid och som uppenbart återspeglar en mer samtida stil. En spännande kontrast till vårt övriga sortiment och ett varumärke som ger avdelningen ny tyngd. Tillsammans med befintligt sortiment och övriga varumärken som introducerats under hösten börjar avdelningen kännas komplett, säger Henning Källqvist, grundare och vd för Care of Carl i ett pressmeddelande.

Kavaj från Care of Carls egendesignade kollektion

I Care of Carls egendesignade kollektion syns traditionella och formella plagg i toppkvalitet som enligt varumärket har uformats på typiskt Care of Carl-sätt och som återfinns exklusivt i butiken. Flanellbyxor från Incotex, tillverkade skön ull och mjuka kavajer med rullade slag och utanpåliggande fickor från Boglioli. Oxfordskjortor från Barba Napoli med handsydd axel och spetsiga kragsnibbar, ackompanjerade av handgjorda slipsar från E.Marinella, med ett unikt mönster som tryckts för hand i Storbritannien.

Se plaggen från Brunello Cucinelli här

Dela på Facebook
Tweeta