CDLP ångar vidare – lanserar träningskollektion och medlemstjänst

Svenska kalsongvarumärket CDLP ökar takten. Nu lanserar företaget en lyxig träningskollektion samt en sprillans ny prenumerationstjänst.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2020-05-28 11:29  |  Lästid: 2 minuter

Svenska CDLP, med grundarna Christian Larson och Andreas Palm i spetsen, har på bara några år seglat upp som underklädesvarumärket före alla andra. Nu kommer första produkten från nya underlinjen Mobilité, en träningskollektion designad för rörelse och fysisk aktivitet. Mobilité Boxer Brief är en kalsong skapad av återvunnen polyester, ett högteknologiskt material som är fuktavvisande, snabbtorkande och har en inbyggd anti-odour funktion.

CDLP Mobilité Boxer Brief är designad med släta sömmar för att undvika skav, och försedd med meshpaneler för extra ventilation.

“CDLP har alltid haft ett fokus på wellness, därför är vårt sportkoncept Mobilité en naturlig förlängning av vår framgångsrika grundlinje av underkläder–något som även specifikt efterfrågats av våra kunder. Till skillnad från andra activewear-kollektioner där fokus ligger på uthållighet och prestation, har vi valt att lansera med ett basplagg–den perfekta sportkalsongen–som fokuserar på mobilitet både i kropp och själ. Med Mobilité vill vi öppna upp för diversifiering i synen på sport och träning, och vi hoppas att vår Mobilité Boxer Brief kommer användas för allt från gym, yoga och dans, till tyngdlyftning, cykling, och kampsport”, säger Christian Larson, creative director.

Mobilté lanseras med en kampanj skapad av CDLP:s creative director Christian Larson i samarbete med dansaren och regissören Tumpum (Robin Peters).

Samtidigt lanserar CDLP sitt nya koncept Automatique, en medlemstjänst som automatiserat levererar hem underkläder i den takt man önskar.

“Givet att underkläder är plagg som byts ut över tid vill vi erbjuda våra återkommande kunder en modern och automatiserad lösning som samtidigt visar vår uppskattning för deras lojalitet. Automatique löser problemet på ett snyggt och praktiskt sätt, och ger ett tydligt mervärde” säger Christian Larson.

Både den nya underlinjen och prenumerationstjänsten hittar man på CDLP.com.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-05-28 11:31