CDLP lanserar kollektioner för poolen och flygplatsen

Svenska CDLP ser fram emot lättade restriktioner.

Tom Cehlin  |  Publicerad 2021-06-02 10:20  |  Lästid: 2 minuter

Svenska underklädesföretaget CDLP gasar på. Företaget grundades av Andreas Palm och Christian Larson 2016 med ambitionen om att ta fram underkläder i hög kvalitet i miljövänliga material. Ett framgångsrecept visade det sig, sedan dess har man bland annat lanserat morgonrockar, badbyxor, långkalsonger och t-shirtar i samma stil.

Till sommaren lanserar man en kollektion inriktad mot sommarens poolhäng. Kollektionen är framtagen för den som vill skyla sig en smula mellan doppen och består av en kortärmad skjorta, shorts och, ja, faktiskt också en kavaj i rutigt och olivfärgat. Poolkollektionen är gjord i Ecovero, ett viskostyg gjort på återanvänt träfiber som kommer från hållbart skogsbruk som ger en matt yta och naturlig luftighet.

Man passar också på att i samma veva lansera en mjukiskollektion som ska vara framtagen för att bära i samband med träning, men som synes funkar lika bra för att se ut känd ut på en flygplats (även om ens nästa flygplatsbesök i dagsläget får beskrivas som preliminärt, möjligen). Det rör sig i alla fall om hoodies, mjukisbyxor och sweatshirts med en nostalgisk touch, tillverkad i återanvänd och ekologisk bomull.

CDLP:s nya kollektioner finns ute nu på cdlp.com och kan köpas i Kings egen e-shop genom att klicka på nere i högre hörnet. Du kan även köpa de olika plaggen genom att klicka på de blåa cirklarna på bilderna.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-06-30 13:53