Chevaleresk har blivit podcast – här kan du lyssna

I sin podd diskuterar Måns Zelmerlöw och Alexander Wiberg livets glädjeämnen, och blir mer personliga.

Redaktionen  |  Publicerad 2018-05-22 07:58  |  Lästid: < 1 minut

I Chevalereskpodden fortsätter duon Måns Zelmerlöw och Alexander Wiberg sin gemensamma resa från TV-programmet. Förutom att diskutera livets glädjeämnen tillåter de sig själva att bli mer personliga och ge en inblick i deras liv. Hur ser Måns på att bli pappa? Varför är Wiberg så konflikträdd? Och varför blir de ibland så irriterade på varandra? Varje vecka återfinns ett nytt tema och självklart följer topplistan med från TV-programmet. Det blir tryckt stämning redan i första avsnittet där Wiberg presenterar sina toppkandidater han helst hade ersatt Måns med i säsong 3.

– Jag trodde verkligen det skulle vara över nu men det visade sig att vi skulle spela in podd tillsammans också. Jag undrar om jag kommer att få en syl i vädret, Wiberg har ju åsikter om allt. Det ska bli intressant att se om vi kan förmedla något intressant till våra lyssnare. Men det tror jag, säger Måns Zelmerlöw.

– Jag tar alla medier jag kommer åt just nu, folket måste förstå att jag är mycket mer intressant än Måns. Han har ju inga intressen och reflekterar inte lika mycket kring saker som jag. Måns kallar denna reflektion för ångest. Jag kallar den inkännande förmåga. Men jag älskar att prata med min vän och ser fram emot det här, säger Alexander Wiberg.

Podden finns att lyssna på här.

Dela på Facebook
Tweeta