Chimi och J.Lindeberg släpper golfglasögon i nytt samarbete

Modell med Chimi-golfglasögon och kavaj.

Snabba svingar tarvar desto snabbare glajjor. Se bilderna från nya kollektionen här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-09-03 13:49  |  Lästid: 2 minuter

För tre år sen släppte märket Chimi sin första solglasögonkollektion med visionen att göra det enkelt att köpa snygga glajjor till ett rimligt pris, utan att kompromissa med kvaliteten. Tidigare i år samarbetade Chimi även med J.Lindeberg vid lanseringen av en limiterad upplaga skidglasögon. Kollektionen, som sålde slut efter bara några dagar, följs nu av ett nytt samarbete – en limiterad kollektion för golfmarknaden.

Kollektionen består av klassiskt avskalade upplagor av golfglasögon som ska kunna gå lika bra att använda på golfbanan som utanför. Designen ska även avspegla kombinationen av två världar; J. Lindebergs stilsäkra funktion och Chimis livsstilstänk. Golfglasögonen som är tillverkade i Italien lanseras i färgerna persika, ingefära och kiwi – som alla är Chimis bästsäljande färger från sin tidigare Core Collection.

– Vi ser just nu att modevärlden lånar in mycket influenser från sportvärlden, och därför känns det naturligt för oss som modevarumärke att fortsätta vårt samarbete med J. Lindeberg, säger Charlie Lindström, creative director på Chimi i ett pressmeddelande.

J. Lindeberg x Chimi Golf släpps 3 september i varumärkenas butiker och hemsidor.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-03 14:08