Christian Bale och Matt Damon i Ford v. Ferrari – se trailern till höstens fartfyllda film

Matt Damon och Christian Bale ska "piska Ferraris rumpa" på det legendariska racerloppet Le Mans. Det första smakprovet bjuder på massor av action och en minst sagt rafflande historia. Se den officiella trailern här!

King Magazine logotyp
Pär Brandt  |  Publicerad 2019-06-04 13:59  |  Lästid: 2 minuter

Artikeln publicerades först på Auto Motor & Sport.

Äntligen har vi serverats med det första smakprovet från en av höstens största och otvivelaktigt mest fartfyllda filmer ”Ford v. Ferrari. I huvudrollerna ser vi inga mindre än Matt Damon som racerföraren Carroll Shelby och Christian Bale som gestaltar den egensinniga racingstjärnan Ken Miles.

Ken Miles var inte bara en gud bakom ratten, han visste också vad som krävs hos ett team som vill bli vinnare. I trailern får vi se en del av de sidor hos Ken Miles som gjorde honom så framgångsrik – men han var inte helt lätt att hantera, kan vi konstatera.

Matt Damon spelar rollen som Carroll Shelby.

Regissören James Mangold har lagt speciell vikt vid att filmen Ford v. Ferrari ska kännas ”på riktigt”, utan allt för många genvägar via animeringar. Filmen innehåller riktiga bilar, det är full fart och autentisk miljö som skapar den dramatiska känslan.

”Att känna dessa bilar vråla förbi är orsaken till att folk älskar racing. Det var väldigt spännande att filma, eftersom det inte krävde att du behövde använda fantasin, allt hände omkring dig,” sa Matt Damon till Entertainment Exclusive.

Filmbolaget 20th Century Fox säger sig ha Oscars-ambitioner med Ford v. Ferrari. Filmen får premiär 15 november.

Se trailern här

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-10 09:52