Uniqlo öppnar i Köpenhamn – och hyllar modestaden i SS19-kollektion

Nu finns ännu en anledning att glida runt på Ströget i Köpenhamn i vår – snart öppnar Uniqlo i Köpenhamn och man lanserar även en kollektion som hyllning till staden.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-03-20 15:00  |  Lästid: 2 minuter

Nu är det bara några veckor kvar tills den japanska modejätten breddar ut sig ännu mer i Norden och intar ny mark i Danmark. Näst på tur står Köpenhamn som i vår får sin alldeles egna Uniqlobutik. Butiken öppnar så snart som den 5 april på den berömda gågatan Ströget.

I samband med öppningen lanseras även kampanjen ”Always at Home” med budskapet att hylla staden och dess invånare, som Uniqlo själva ser på som en självsäker plats fylld av kreativa möjligheter och innovativa människor.

Uniqlo öppnar i Köpenhamn – och hyllar modestaden i SS19-kollektion

Till kampanjen har Uniqlo bjudit in fem lokala ambassadörer för att visa hur kollektionen passar in i deras vardag. Ambassadörerna är Nicholas Kjær Kawamura, Mette Holm, Asta Fjeldhagen, Frederik Bille Brahe och Josephine Akvama Hoffmeyer. Tillsammans ska de representera olika uttryck för världarna av musik, litteratur, konst, gastronomi och design.

Uniqlo öppnar i Köpenhamn – och hyllar modestaden i SS19-kollektion

Syftet är att ambassadörerna ska förkroppsliga Köpenhamns unika atmosfär och därmed uppnå klädmärkets strävan efter att skapa plagg som möter olika människors behov i vardagen.

Kollektionen LifeWear är enligt märket plagg som passar perfekt i Köpenhamn, som är en välkomnande stad och som får alla att känna sig hemma, bekväma och självsäkra i den de är.

Uniqlos senaste vår- och sommarkollektion finns på hemsidan och släpps samtidigt som butiken i Köpenhamn öppnar den 5 april.

Dela på Facebook
Tweeta