David Beckham signar stort avtal med tyska modejätten

David Beckham inleder ett mångårigt samarbete med Boss. "Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Boss så här långt", säger fotbollsikonen.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2024-05-17 12:32  |  Lästid: 2 minuter

David Beckham, som vi på King fick en exklusiv intervju med här, är lika starkt förknippad med sin oklanderliga stil som han är med sin lysande fotbollskarriär. Han har tidigare samarbetat med stora modeföretag som svenska H&M och Rolexägda klocktillverkaren Tudor.

Nu inleder han ett partnerskap med Hugo Boss undervarumärke Boss.

David Beckham blir ansiktet utåt för Boss.

Under de kommande säsongerna kommer samarbetet att omfatta mindre kapsel- och större säsongskollektioner som kommer att designas och framförallt kureras av David Beckham själv. Kollektionerna kommer att fokusera både på formella och avslappnade herrkläder och den första kollektionen kommer att presenteras under våren 2025. Men Beckham kommer att synas i Boss globala kampanj redan under hösten i år.

– David Beckham är en sann global ikon inom både sport och mode. Med sin distinkta entreprenörsanda och autentiska passion för mode förkroppsligar han på ett perfekt sätt värdena i vårt varumärke Boss. Vi ser mycket fram emot att se de första kollektionerna komma till liv och att arbeta nära David under detta fleråriga partnerskap, säger Daniel Grieder, vd för Hugo Boss.

Nya kolleger: Hugo Boss vd Daniel Grieder och David Beckham.

– Under de senaste åren har jag velat investera mer tid i design och mode, men jag ville vara säker på att jag samarbetade med ett varumärke och ett team som kunde leverera något verkligt globalt och betydelsefullt. Jag har verkligen uppskattat samarbetet med Boss så här långt och har imponerats av teamets ambition, kreativitet och strävan efter perfektion. Jag ser fram emot att dela med mig av vad vi har arbetat med hittills, inklusive kampanjen för hösten och vintern 2024 som är det första steget i vårt långsiktiga partnerskap, säger David Beckham.

Vill du sno stilen av Beckham? Kings stilredaktör Andreas Weinås visar hur du gör här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-05-17 12:41