Det här kommer Bad Boys 3 att handla om

"Bad Boys for Life" får sin premiär tidigt år 2020 – och det återstår att se om 50-åringarna fortfarande har vad som krävs för att inte göra "Bad Grandpas" av det hela.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-09 09:41  |  Lästid: 2 minuter

Så sent som förra året bekräftades det att Will Smith och Martin Lawrence var klara för inspelningen av den tredje Bad Boys-rullen Bad Boys for Life.

Det har gått så mycket som 16 år sedan Bad Boys II släpptes, och därför känns det extra spänningsfullt att se om de numera 50-åringarna lyckas ta sig tillbaka till den tuffa jargongen.

En sak är åtminstone säker, och det är att filmens storstjärna Will Smith känner en stor hype inför inspelningen, och det är inte heller något han hymlar med. Tidigare i veckan lade skådespelaren och numera Youtubeprofilen ut bilden som syns nedan på sin Instagram, för att ännu tydligare markera vad som är på gång.


Visa det här inlägget på Instagram

Day 1. I’ll keep y’all posted

Ett inlägg delat av Will Smith (@willsmith)

Nu pågår inspelningarna för fullt och det har även släppts detaljer om filmens handling.

Enligt Production Weekly kommer berättelsen kretsa kring en drogkartell som har satte en måltavla på Mikes (Will Smiths) huvud. Något som gör att Miami-snutarna måste agera kvickt för att sätta stopp för kartelledaren Armando Armas.


Även om de flesta detaljerna kring den nya filmen fortfarande är oklara, verkar det i alla fall solklart att Will Smith är peppad för att ge sig tillbaka in i rollen som Mike Lowrey. Och det var en älskvärd entusiasm i riktig Will Smith-anda som återigen visades upp för några månader sedan, när han lade ut en Instagramklipp med Lawrence för att fira den nya filmen.

Bad Boys for Life får sin premiär tidigt år 2020.


Dela på Facebook
Tweeta