Donald Glover och Rihanna gör hemlig långfilm tillsammans – det här vet vi

Det har varit ett bra år för multikonstnären Donald Glover. Och efter ett spöregn av Grammys, Emmys och andra troféer är förväntningarna för det hemliga filmprojektet "Guava Island" förstås skyhöga.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-11-30 08:38  |  Lästid: < 1 minut

I somras läcktes en bild där Donald Glover, eller Childish Gambino, och Rihanna stod och poserade tillsammans i ett rum på Kuba. Något som snabbt skapade spekulationer om att de två samarbetade på ett projekt tillsammans.

Nu, några månader senare visar det sig att ryktena varit sanna. Det går att bekräfta då Glover nyligen visade upp en trailer för sitt kommande filmprojekt under en spelning i Nya Zeeland. Och tack vare internet hann det hela förstås snappas upp av en mobilkamera, för att sedan landa på Twitter för allmänheten.

Se det läckta trailer-klippet nedan:

Filmen släpps under Glovers alter ego Childish Gambino, och ska enligt flera uppgifter heta ”Guava Island”. Det verkar vara en tropisk thriller vi har att göra med, där Donald Glover spelar en musiker som försöker sakta ner takten i karriären och fokusera på att ”leva i paradiset”. Något som förstås leder till oanat mycket trubbel för honom och partnern, som enligt trailern förstås spelas av Rihanna.

Med Atlanta-regissören Hiro Murai vid rodret, och skådisarna Letitia Wright och Nonso Anozie tillsammans blir förväntningarna förstås inte lägre. Både Wright och Anozie träder fram i trailern, men det är i nuläget också oklart hur deras karaktärer ska knytas till storyn.

I trailern presenteras ”Guava Island” som en ”Childish Gambino-film”. Något som även borde indikera att projektet bjuder på ny musik från artisterna. Det har gått flera månader sedan Childish Gambino släppte något nytt, så nog är tiden mogen för flera fräscha Gambino-beats.

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta