Eminem slår Youtuberekord med nya disslåten ”Killshot”

Låten där Eminem dissar sin rapmotståndare Machine Gun Kelly har fått flest visningar någonsin för en hiphop-video inom 24 timmar på Youtube.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-09-19 15:30  |  Lästid: < 1 minut

Det verkar som att den legendariske Detroit-rapparen Eminem är tillbaka som herren på täppan i musikvärlden ett tag igen. Just nu trendar nämligen rapparens arga återkomst med låten ”Killshot” mest på Youtube i hela världen.

Det omtalade rap-bråket mellan Eminem och rapparen Machine Gun Kelly började med en låt som släpptes i Eminems senaste album Kamikaze, där han i några förolämpande rader kastade sig över honom. Efter det kom svaret från Machine Gun Kelly som för två veckor sedan lade upp låten ”Rap Devil” på Youtube. I titeln skrevs även: ”Eminem Diss” för att tydligt visa vem låttexten riktades mot. 

Eminem slår Youtuberekord med nya disslåten
Machine Gun Kelly på scen i Wrigley Field, Chicago den 8 september 2018.

Nyligen släppte Eminem det efterlängtade svaret till rapparen Machine Gun Kelly i form av disslåten ”Killshot”. Något som ledde till att han slog ett nytt rekord. Med 38.1 miljoner visningar under de första 24 timmarna är det den största videopremiären på Youtube någonsin för en hiphop-låt, och den tredje största premiären överlag i plattformens historia, skriver Billboard

Här är Eminems senaste disslåt till Machine Gun Kelly.Dela på Facebook
Tweeta