Erling Haaland blir Breitlings nya ansikte utåt

Den norska anfallaren är det senaste tillskottet när Breitling sätter ihop ett allstarlag inför sin nya lansering.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2022-10-17 15:16  |  Lästid: < 1 minuter

Norska Manchester City-stjärnan Erling Haaland är klar som representant för klockmärket Breitling. Den 22-åriga anfallaren utmärkte sig redan efter en säsong i tyska Bundesliga när han med bara en spelad timme blev utnämnd till månadens spelare. Idag betraktas han trots sin ringa ålder som en av världens absolut bästa fotbollsspelare. Breitlings VD Georges Kern kommenterar samarbetet.

– Erling Haaland är fullständigt autentiskt och jordnära. Han är Breitlings inkluderande lyx förkroppsligad.

Haaland själv är även han mycket positiv till sin nya roll.

– Jag var redan ett fan av märket. Jag försöker alltid hitta en look som kan ta mig mellan mitt publika liv och mitt privatliv. Den nya Breitlingmodellen jag representerar gör exakt det – en klocka som fungerar för allt jag gör. Jag ser fram emot att få presentera den nästa vecka och bära den själv.”

Haaland tillsammans med flera andra atleter som snowboardprofilen Chloe Kim, amerikanske fotbollsspelaren Trevor Lawrence och basketstjärnan Giannis Antetokounmpo kommer senare i oktober synas i en omfattande Breitlingkampanj som introducerar klockjättens nya modeller.

Artikeln publicerades ursprungligen på Kings syskonsajt Café.se.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-10-17 15:16