Fjällräven släpper limiterad kollektion av återvunnet material – se bilderna här

Fjällräven uppdaterar några av sina mest klassiska plagg när de släpper den våriga kollektionen ”Samlaren” i begränsad upplaga.

Joakim Almén  |  Publicerad 2021-03-01 11:37  |  Lästid: 2 minuter

Lagom till att utomhustemperaturen gastar ”nu är det äntligen vår!” släpper Fjällräven nu sin nya limiterade kollektion ”Samlaren”. Samlaren-kollektionen, som Fjällräven själva beskriver som en ett initiativ för att skapa hållbarhet och innovation, består av 100 procent återvunnet material, där materialet kommer från överblivet spillmaterial från Fjällrävens väverier och fabriker.

Kollektionen släpps i en begränsad upplaga, där alla jackor, kepsar och ryggsäckar har ett unikt nummer. De första Samlaren-produkterna släpps idag 1 mars och är ett potpurri av Fjällräven-klassiker med ny lekfull design: Grönlandsjackan har fått sig ett mönster i lapptäcke och även Kånken, Totebag-väskan och Fjällräven-kepsen har fått sig ett designmässigt lyft. Spana in den tjusiga Samlaren-kollektionen nedan!

Se fler bilder från Fjällrävens hållbara Samlaren-kollektion här!

Kapselkollektonen Samlaren av Fjällräven är tolkad av creative director Johan Svensson och släpps idag 1 mars i utvalda butiker och online på www.fjallraven.se.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-03-03 15:47