Flytta hem till Ett Hem – lyxhotellet öppnar lägenheter för långtidsboende

När går flyttlasset?

Joel Ågren | Foto: Magnus Mårding  |  Publicerad 2023-08-31 14:45  |  Lästid: 2 minuter

Nyligen renoverade botiquehotellet Ett Hem i Lärkstaden i Stockholm, vida känt som ett av världens bästa hotell, kan numera addera hyresvärd på meritlistan. Den 1 september öppnar tre lägenheter för långtidsboende gäster på Sköldungagatan 6. Var och en av de smakfullt inredda lägenheterna har Ett Hems tydliga internationella prägel i design, möbelval och sömlöst integrerad teknik i såväl sovrum och badrum som i vardagsrum och kök – allt skapat av ägarinnan Jeanette Mix i samarbete med brittiske designern Ilse Crawford och Studio Ilse.

Hyresgästerna har en privat ingång och enkel tillgång till hotellets nya fullskaliga gym. Huset är sammankopplat med hotellets övriga byggnader och ger tillgång till alla hotellets faciliteter så som kök, sällskapsytor, trädgård och wellness med behandlingar och ny yogastudio.

– Lägenheterna rymmer allt man kan behöva för en längre vistelse och ger känslan av ett eget hems bekvämlighet och hotellets omhändertagande. De unika lägenheterna har fått samma värme, komfort och design, som rummen och miljöerna i grannhusen, och är ett hem långt hemifrån men med Ett Hems komfort, bekvämlighet och gästfrihet, säger Ilse Crawford, ägare och kreativ chef, Studio Ilse.

Några priser är inte kommunicerade, men vi gissar på en hyfsat saftig månadshyra.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-31 14:48