Fråga King: Vilka höstskor ska jag satsa på?

Hej Claes! Jag fattar mig kort och går direkt på min fråga: Om jag bara ska investera i ett enda par skor i höst, vilka kan du rekommendera? Mvh Lucas

 |  Publicerad 2011-09-13 11:41  |  Lästid: 1 minut

Bild 429121
Trendiga kängor från Clarks Originals.

 

Hej Lucas!

Skotrenden framför alla andra denna höst är helt klart alpininspirerade hikingboots. Hela övergripande outdoor- och expiditionstrenden har onekligen legat och bubblat några säsonger, men nu når den sin absoluta kulmen, vilket du också kan läsa om i senaste numret av King.
Förutom ovanstående så fortsätter vi att se riktigt tjocka sulor, som återfinns på allt från armékängor till mer dressade lågskor. Själv kommer jag dock att fortsätta gå i mina väl patinerade MC-boots alternativt ett par svarta mockaskor i minnetonka-inspirerad modell. Det sistnämnda kan låta lite feminint, men det är det inte.
Bild 429122
Tjock känsla från Red Wing i höst.

Dela på Facebook
Tweeta