Guldläge för silversmycken – Arket lanserar prisvärd smyckeslinje

Säsongslösa ringar, armband och halsband finns nu i livsstilsvarumärkets sortiment.

Joel Ågren  |  Publicerad 2023-11-10 13:45  |  Lästid: 2 minuter

Smycken har på kort tid gått från att vara en relativt förbisedd accessoar till att spela en nyckelroll inom manligt mode. Ett halsband, en ring eller ett armband är ett enkelt sätt att addera lite flärd och personlighet till en annars rätt nedtonad stil. Svenska smyckesvarumärken som All Blues, Louis Abel, Kultur 5 och Maria Nilsdotter gör ett alldeles utmärkt jobb med att lyfta svenska mäns outfits till nästa nivå, men prisbilden är ibland högre än vad en redan pressad privatekonomi mäktar med.

Livsstilsvarumärket Arket lanserar i höst ett prisvärt och diskret alternativ, med strama smycken i återvunnet sterlingsilver. Säsongslösa ringar, armband och halsband designade för att åldras med karaktär och värdighet.

”Under åren har smycken vuxit till att bli en naturlig del av herr­modet. En smyckeskollektion är därmed också en naturlig utveckling av Arkets ordinarie modesortiment. Smyckena är tillverkade av återvunnet sterlingsilver och bygger på en arketypisk design, med stort fokus på detaljer och hög kvalitet”, säger Erik Schedin, designchef för Arkets herrkollektion. Arkets smyckeskollektion består av tre ringar, två halsband och ett armband och finns i butik nu. 

Priser mellan 500 och 1 000 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-11-10 13:45