Hallå där, JustAnotherFashionKid!

Bland svenska modebloggare finns det många sköna profiler som gärna bjuder på sig själva och sina garderober. Vi ringde upp Martin, en 25-åring bosatt i Umeå som sedan ett år har bloggen JustAnotherFashionKid, för att titta närmare på varför han bloggar, var han köper sina kläder och vad han tänkte ha på sig i helgen.

Redaktionen  |  Publicerad 2006-10-19 09:38  |  Lästid: 3 minuter
Varför startade du din blogg?
– Mode är mitt största intresse och jag läste mycket modebloggar, men tyckte att det saknades en manlig. Dessutom jobbade jag mycket kväll och hade mycket tid på dagarna. Och om någon är intresserad av samma saker som mig är det bara kul. Jag har ungefär 400 läsare varje dag.  
Vad ska du göra i helgen?
– Förmodligen ska jag äta middag med två vänner och planera en resa. Sen går vi nog ut. I Umeå finns det inte så jättemånga alternativ, men vi hamnar nog på Rex. Det är det största stället med roligast människor. I vanliga fall går jag gärna till Community där det är lite smalare musik, men de kör bara en gång i månaden.
Vad ska du ha på dig?
– Det blir ett par otvättade jeans från  Whyred. Jag kör nästan bara med otvättade jeans. De jag har på mig nu har jag haft i ett år ungefär. Snart blir det ett par nya. Ska vara med i en tävling  om vem som fixar bästa slitningen på ett par jeans. Vi ska slita in en av Bay Icons modeller för nästa år. Jag tror inte jag kommer vinna, det finns säkert dem som kommer bo i sina jeans.
Vad kommer du ha mer?
– En rutig skjorta från H&M, med uppkavlade armar och fluga. Jag köpte en hel låda med flugor på ebay nyligen, och jag tror att jag väljer en svart.
Vad är det senaste du köpt?
– Jag vann nyligen ett par ebay-auktioner. Tog hem ett grönt Dior D Point-bälte i canvas och en tartanmönstrad halsduk från Ralph Lauren. Det blir mycket ebay eftersom jag har långt till närmaste storstad. Köper helst accessoarer där, eftersom det inte är så beroende av storlek.
Har du köpt fel nån gång?
– Ja, en gång köpte jag ett par solglasögon som visade sig ha styrka i glasen – de kan jag inte alls använda. Köpte också en weekendbag från Donna Karan som skulle vara i läder men som visade sig vara i ett konstigt syntetmaterial. Jag har också köpt för stora skor.
Bästa köpet du gjort?
– Ett par nördiga RayBan-glasögon för 10 dollar. Jag hade letat nästan varje dag i ett halvår innan jag hittade rätt modell. Jag är väldigt nöjd med dem. Jag är också glad över mina Kim Jones-sneakers som jag köpte för 500 kr plus frakt.
 
Bild 430727  Bild 430728
JustAnotherFashionKid i helgens outfit!
 
Bild 430729
Nördbrillorna från RayBan.
 
 
Bild 430730
Sneakers från Umbro by Kim Jones.
 
 
 
Dela på Facebook
Tweeta