Han har en av världens största sneakersamlingar

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-26 09:29  |  Lästid: 2 minuter

Förra året gick stjärnproducenten och hiphopfiguren DJ Khaleds maffiga lyxmansion i Miami ut till försäljning för oblyga 72 miljoner kronor. Huset var förstås utomordentligt vackert med en pool framför episk havsutsikt, en enorm vinkällare och en privat båtbrygga. Men det var ett rum fullt av hyllor från golv till tak med hundratals olika sneakersmodeller som verkligen stal showen från visningen.

Han har en av världens största sneakersamlingar

Där har producenten förvandlat en stor walk in-closet till ett rum av hyllor med endast sneakers. Även om man kan komma på en hel del bättre saker att göra för summan som lagts på den absurda mängden skor som står och dammar, är det ändå lite imponerande då samlingens storlek tveklöst skulle hålla Guinness rekordbok-nivå.

Men den som tycker DJ Khaleds samling känns för överdådig får hålla i sig för det här. Det finns nämligen en som gör hans sneakerparadis i Miami till fjuttigt i jämförelse.

Det är den brittiska DJ:n och entreprenören Charlie Sloth som enligt uppgifter har en av världens allra största sneakersamlingar i sin butik Presented By i London. 

Se samlingen här:

Förra året hörde Guinness World Records av sig till Charlie för att ta reda på om han faktiskt var den som hade störst sneakersamling i hela världen, och i april 2018 rapporterades det att han ägde mer än 5 000 modeller, enligt Highsnobiety.

Hittills har Charlie Sloth inte fått någon officiell utmärkelse i kategorin, men att han ligger uppe i den absoluta toppen råder det förstås inga tvivel om.

Läs också: 


Dela på Facebook
Tweeta