Här är byxorna med automatisk utmatning av sedlar i fickorna

Nu har Triss tagit fram en unik byxa med automatisk utmatning av sedlar i fickorna. Perfekt för alla som har behovet att visa vilket pengaflöde man är god för på stan.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-09-28 12:10  |  Lästid: < 1 minut

För den som drömmer om att på ett så kaxigt sätt som möjligt visa vilket pengaflöde man är god för är tiden äntligen kommen. Drömmen om guldbyxor är riktigt nära att gå i uppfyllelse nu när Triss har lanserat en byxa med automatiskt utmatning av sedlar. Perfekt för den som snabbt vill göra av med 10 000 kronor om dagen i ett år.

I respektive ficka finns en maskinell utmatning av sedlar. När användaren startar utrustningen, vilket görs enkelt med ett knapptryck, matas sedlar ut ur båda fickorna tills att användaren åter trycker på knappen. Totalt får hundra stycken 100-lappar plats i byxan, det vill säga samma belopp (10 000 kr) som betalas ut varje dag i ett helt år för den som köper kampanjlotten Triss Premium och vinner ”Dagsvinsten”.

Förra året lanserade Triss för första gången Premium-lotten. Den stora nyheten med lotten är möjligheten att vinna 10 000 kronor om dagen i ett år. Totalt finns åtta så kallade dagsvinster i spelplanen och varje vinnare erbjuds möjlighet att testa byxorna.


Dela på Facebook
Tweeta