Se Conan O’Briens debut som pratshowvärd – för 25 år sedan

Här bjuder den världshyllade programledaren på sig själv – genom att visa det allra första avsnittet av "Late Night with Conan O'Brien" för att fira sina 25 år i tv-rutan.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-09-13 14:59  |  Lästid: < 1 minut

Nyligen var det exakt 25 år sedan som den hyllade amerikanska komikern Conan O’Brien gjorde debut som pratshowvärd i tv. Något som programledare i dag firade genom att lägga upp det första avsnittet av ”Late Night With Conan O’Brien” på YouTube.

Avsnittet är 38 minuter långt (då reklampauserna blivit bortklippta) och går att kika på i sin helhet i klippet här nedan. Gäster i programmet är John Goodman, Drew Barrymore, och Tony Randal. Här får vi även se debuten av Andy Richter som varit vid Conans sida som hans sidekick nästan hela tiden under dessa 25 år.

Avsnittet antyder också att en stor arkivering av Conans 25 år som pratshowvärd är på gång att släppas i januari nästa år. Vad det egentligen innebär återstår att se, men ett arkiv med mängder av gamla Conan-program skulle ju inte sitta helt fel. Det är dock säkerligen komplicerat att få ut dessa programrättigheter med tanke på Conans tidigare relation med mediebolaget NBC.Dela på Facebook
Tweeta