Här är första bilden på Joaquin Phoenix i nya Joker-filmen

Filmens regissör Todd Phillips delade bilden på karaktären på sin Instagram.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-09-17 07:34  |  Lästid: < 1 minut

Tidigare i somras meddelade skådespelaren Joaquin Phoenix att han skulle spela rollen som den omtalade Batman-skurken Joker, i den kommande filmen om Batmans fruktade fiende. En karaktär som tidigare spelats av hyllade skådepelare som Heath Ledger (The Dark Knight), Jack Nicholson, Mark Hamill och några fler. 

Nu, bara för några timmar sedan gick filmens regissör Todd Phillips ut på sitt personliga Instagram-konto, och delade den allra första bilden på Joaquin Phoenix som den hemska Batman-skurken. En bild som väcker många frågor hos fansen då den visar en annan Joker än vad många av oss är vana vid, en Joker utan sitt typiska sminkade ansikte och utan den lila kostymen. Något som kan tyda på att det här kan vara hur Joker såg ut innan han vände sig till brottslivet och började skapa elände och förödelse runt omkring sig i Gotham City.

Visa det här inlägget på Instagram

Arthur.

Ett inlägg delat av Todd Phillips (@toddphillips1)

Filmen, som är fristående från övriga verk i DC-universumet, kommer att berätta historien om ursprunget till Batmans mest ökända fiende. En man som förvandlas från en kämpande stand-up komiker till en hänsynslös brottsling efter att ha ignorerats av samhället. Under bilden har Phillips skrivit ”Arthur”, något som bekräftar tidigare rykten om att Joker-karaktärens namn i filmen kommer vara just Arthur Fleck.

Filmen Joker förväntas ha premiär den 4 oktober 2019 i USA.Dela på Facebook
Tweeta