Snart släpps Narcos: Mexico – se trailern här

Nu är det inte långt kvar tills det hyllade knarkdramat är tillbaka. Den fjärde säsongen av Netflix succéserie utspelar sig denna gång i Mexiko och släpps redan 16 november.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-19 07:44  |  Lästid: < 1 minut

De två första säsongerna av Netflix succé Narcos kretsade kring den legendariske knarkbaronen Pablo Escobar, och hans politiska järngrepp om Colombia. Sedan fick vi följa med till den fruktade Cali-kartellen i colombianska staden Cali – och snart är det dags för ännu en omställning. I den fjärde säsongen av ”Narcos” kommer vi lämna Sydamerika för att istället bli inkastade i Mexikos brutala drogvärld under 80-talet. 

Se trailern här:

I Mexiko får vi följa uppkomsten av den fruktade Guadalajarakartellen under 80-talet. En tid då droghandeln i Mexiko inte var organiserad utan istället till stor del sköttes av odlarna själva. I den ena huvudrollen, som knarkkungen Félix Gallardo, spelar skådepelaren Diego Luna, tidigare från ”Rogue One: A Star Wars Story”. 

På andra sidan står DEA-agenten Kiki Camarena, som flyttar till Mexiko när han blir erbjuden en ny tjänst i Guadalajara. Det visar sig snabbt att han har en mycket svårare och farligare uppgift framför sig än han trott. Här är det Michael Peña, tidigare från filmer som ”Ant-Man”, som spelar i tv-seriens andra huvudroll.

”Narcos: Mexiko” släpps på Netflix den 16 november. 

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta