Här är första bilden på Bill Skarsgård som Pennywise – i nya Det-filmen

Det dröjer ett tag tills vi får se Bill Skarsgård igen som den skräckinjagande clownen Pennywise i succéfilmens uppföljare – men nu finns det äntligen en bild tillgänglig från filmens inspelning.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-09-05 08:16  |  Lästid: < 1 minut

Det är ungefär ett år sedan en av årtiondets största skräckfilmer dundrade ner i biograferna och gav ett stort genomslag för hela genren. Inte minst tack vare Sveriges egna Bill Skarsgård som spelade huvudrollen som mördarclownen Pennywise. En rolltolkning som från många håll möttes av positiva reaktioner runt om i världen.

Efter en sådan filmsuccé är förstås en uppföljare redan i görningen. Filmen som kommer heta ”Det: Kapitel 2” spelas just nu in för fullt – och nyligen dök en bild upp från Port Hope, Ontario i Kanada. 

Från inspelningen har vi tidigare fått se en hel drös av olika bilder på karaktärerna som ska medverka i uppföljaren, men inte förrän nu har vi fått en glimt av mördar-clownen Pennywise. Här är den allra första bilden på Skarsgårds clownkaraktär i den kommande skräckfilmen. 

Här är första bilden på Bill Skarsgård som Pennywise – i nya Det-filmen

Bilden ovan baseras på en scen ur boken, där skräck-clownen Pennywise sitter och poserar på en stor staty av Paul Bunyan.

”Det: Kapitel 2” spelas just nu in för fullt och beräknas ha svensk premiär i september 2019.Dela på Facebook
Tweeta