Här är Richard Bransons tips för ett bättre liv

Miljardären och Virgin-grundaren delar på sin blogg med sig av fem tips för att få ut mest möjligt av livet.

Magnus Kvandal  |  Publicerad 2018-02-05 14:59  |  Lästid: 1 minut

På sin personliga blogg på Virgins hemsida delar företagets grundare Sir Richard Branson med sig av sina egna erfarenheter, tankar och funderingar. I sitt senaste inlägg listade dollarmiljardären fem tips för att, som han själv uttrycker det, få varje dag att räknas. Så här ser listan ut.

1. Starta dagen med att göra något roligt
Richard Branson har för vana att börja varje dag med en tennismatch eller en timmes kitesurfing. Det, skriver han, frigör endorfiner och får det att kännas som att man har lyckats med något redan innan man börjar jobba. Att cykla eller gå till jobbet rekommenderas också av företagsmagnaten.

2. Bara gör det.
Man kan inte bara sitta och vänta på att saker ska hända, skriver Branson. Man ska inte vika för rädsla och självtvivel. Det är de djärva som blir belönade.

3. Sätt upp mål och utmana dig själv
Richard Branson skriver att han har för vana att sätta upp mål för sig själv, och skriva ned dem för att lättare kunna fokusera på dem.

4. Ta en paus
Miljardärstips: Ta en paus! Det föder ofta nya idéer och lösningar på problem och, som Branson skriver, den som bränner ut sig är inte till nytta för någon.

5. Gör något gott
Här visar Branson sin filantropiska sida, och upplyser om att de flesta människor känner sig mest fullbordade när de gör något bra för människorna runt dem. ”Jag vill att mina barnbarn ska växa upp i en trygg värld utan hot från klimatkatastrofer och konflikter”, skriver han.

Dela på Facebook
Tweeta