Här är Stockholms nya kaffemecka

Drygt fem år på Biblioteksgatan i Stockholm fick räcka. I går tog kaffejätten Nespresso steget när den nya, tre gånger så stora butiken på Kungsgatan 6 i Stockholm slog upp portarna.

Johan Magnusson  |  Publicerad 2011-06-17 08:58  |  Lästid: < 1 minuter

Bild 429766
Nespressos genomslag på den kaffeälskande svenska marknaden är svårslagen och i år förväntas schweizarna sälja 200 000 kaffemaskiner – bara i Norden. 

Nu vill man ta nästa steg i Sverige med hjälp av den splitternya konceptbutiken på i Stockholm. Service står i centrum – här ska alla kunna göra det de vill på den tid som de har till sitt förfogande, oavsett om det handlar om att leta efter sitt nya favoritkaffe eller titta på sin nästa kaffemaskin.
Butiken är uppdelad i zoner – Welcome Desk, Discovery Room, Coffee Room, Club Room, Pick Up och Recycling – med olika funktioner och 16 olika kaffeblandningar finns till salu.
– Det ska vara en upplevelse för alla sinnen att gå in i en Nespressobutik. Vi har växt så snabbt i Sverige att den gamla butiken blev trång och det är klart att vi är stolta över att vi i Stockholm får en av världens mest spännande konceptbutiker, säger Andréanne Silén, Sverigechef för Nespresso.
Bild 429767
Till onsdagskvällens butiksinvigning presenterades designern Bea Szenfelds kapselklänningar. 3 000 stycken gick det tydligen åt.
Bild 429768

Färgprakt på Kungsgatan 6 i Stockholm.


Dela på Facebook
Tweeta