Här är trailern till nya säsongen av True Detective

Tredje säsongen av storhyllade och senast floppade tv-serien True Detective är nu i görningen. HBO har nu släppt datumet för premiären och en trailer med Oscarsbelönade Mahershala Ali i huvudrollen.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-08-27 07:56  |  Lästid: < 1 minut

En av årtiondets mest hyllade tv-serier True Detective är nu på väg tillbaka i en ny säsong. Denna gång är det den Oscarbelönade skådespelaren Mahershala Ali som tar huvudrollen och förväntningarna är inget annat än skyhöga med tanke på succén från den första säsongen av polisdramat.

Den första säsongen från 2014 som skapades av Nic Pizzolatto med Matthew McConaughey och Woody Harrelson i huvudrollerna blev snabbt en supersnackis världen över och räknas ofta med som en av årtiondets bästa tv–serier. Den andra säsongen från 2015 med skådespelarna Vince Vaughn, Colin Farrell och Rachel McAdams fick det lite tuffare och blev inte i närheten av lika uppskattad av sin publik.

Mahershala Ali – tidigare känd från filmen Moonlight och tv-serien House of Cards, kommer i den tredje säsongen spela i huvudrollen som polisen Wayne Hays från nordvästra Arkansas. Övriga som medverkar i rollistan är Ray Fisher, Stephen Dorff, Scoot McNairy, Carmen Ejogo och Mamie Gummer.

Den tredje säsongen av True Detective har premiär på HBO Nordic i januari 2019. 

Se trailern här: 

Dela på Facebook
Tweeta