H&M bjuder på en smygtitt på KENZO x H&M

Se de första bilderna från kollektionen här.

Elisabeth Andersson  |  Publicerad 2016-07-27 08:14  |  Lästid: 2 minuter

I våras avslöjade H&M att klädjätten följer upp sitt succésamarbete med Balmain genom att göra en kollektion tillsammans med franska modehuset KENZO. Nu visar H&M upp några av de första bilderna från samarbetet, och som många förutspått är det starka färger och djärva mönster som gäller.

Än så länge får vi bara se tre bilder, en look för män och två för kvinnor.

H&M bjuder på en smygtitt på KENZO x H&M
Foto: Oliver Hadlee Pearch

Oko Ebombo (musiker och performancekonstnär, baserad i Paris, frontfigur i bandet 19) bär parkas med avtagbar krage i grönt och blått mönster, flerfärgade tigermönstrade jeans samt fodrade flip-flops med tabi-strumpor. Oko har också på sig en tigermönstrad keps med fastsydd tillhörande scarf, en mönstrad halsduk och tigermönstrad axelväska. 

H&M bjuder på en smygtitt på KENZO x H&M
Foto: Oliver Hadlee Pearch

Isamaya Ffrench (make-up artist, baserad i London och en del av London-baserade kollektivet Theo Adams Company) bär oversized läderjacka med rosa foder tillsammans med tigermönstrad polotröja och matchande leggings med hög midja.

H&M bjuder på en smygtitt på KENZO x H&M
Foto: Oliver Hadlee Pearch

Amy Sall (student och aktivist, baserad i New York, grundare av SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) & Juliana Huxtable (konstnär, poet och DJ, baserad i New York) bär tigermönstrade polotröjor och matchande leggings med hög midja samt långa svarta läderhandskar med rosa print och tigermönstrade jacquardstickade högklackade stövlar.

Kollektionen kommer att säljas i över 250 utvalda H&M-butiker världen över, samt online, med start den 3 november 2016. 


Dela på Facebook
Tweeta