Hudvårdens heliga vatten

Vi väljer vinterns fem bästa toner-produkter.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2023-12-06 12:40  |  Lästid: 2 minuter

BOY de Chanel: Anti-Shine Toning Lotion

En toner är ett ansiktsvatten som bidrar till att balansera huden efter användning av en rengöringsprodukt. Produkten tillför även en extra nivå av återfuktning och stramar åt porer. Ett av lyxvarumärkena som satsar på specialgjord hudvård för män är franska Chanel och i serien BOY (Be Only You) finns Anti-shine Toning Lotion som vi varmt kan rekommendera. De omedelbart mattande effekterna av ultrafint puder neutraliserar glans och suddar ut fläckar, vilket gör att huden ser jämnare och friskare ut.
700 kr/100 ml.

Kiehl’s: Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner 

Milt ansiktsvatten berikat med naturliga örtextrakt som gurka. Kan användas för att avlägsna rester av ansiktsrengöring eller bara som uppfriskning. Fukta en
bomullstuss med tonern och applicera efter behov. Extra plus för hållbar förpackning i 100 % återvunnet material.
380 kr/500 ml.

Aesop: Bitter Orange Astringent Toner

Citrusbaserad formula som rengör huden ordentligt från svett och smuts och lämnar den balanserad, uppfriskad och förberedd för återfuktning med kräm. Innehållet är drygt, det räcker om du fuktar en tesked med Bitter Orange Astringent Toner på en bomullspad.
300 kr/100 ml.

Clarins: Hydrating Toning Lotion 

Innehåller ett ”microbiote complex” som hjälper till att balansera hudens mikrobiom (bakteriefloran i huden). Applicera morgon och kväll på rengjord hud, som får en smidig och fräsch känsla och gör den förberedd för resten av rutinen. Extrakt från aloe vera och ekologiskt fikon återfuktar och mjukgör.
290 kr/200 ml.

Recipe for Men: Pore Minimizing Anti-Shine Toner 

Som namnet antyder ger den här dagliga och exfolierande leave-on-tonern även en matt effekt. Den är ruggigt effektiv mot oren hud och bra hjälp för dig som har problem med pormaskar eller rodnad.
249 kr/100 ml.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-12-06 12:40