Hugo Boss nya kollektion förenar mode och doft

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-02-21 16:43  |  Lästid: 2 minuter

Hugo boss lanserar för första gången en kapselkollektion där mode och doft kombineras. Kollektionen består av tio plagg för herr och tio plagg för dam där varje unikt plagg är numrerat från 01-10. Doften i kollektionen blir i sin tur nummer 00, det osynliga plagget som enligt Hugo Boss ”initierar ritualen för hur plagg tillsammans med doft ska bäras”. Den gemensamma nämnaren för kollektionen är svart, och parfymflaskan matchar med kollektionens minimalistiska och stilrena design.

Eftersom samtliga plagg i kollektion tillverkats i svart bäras dem utan problem ihop.
– Vi ville leka med idén om ett modernt black-tie tema med en mer avslappnad inställning där allt ska vara nära kopplat till doften. Den blir kärnan i den moderna garderoben, säger varumärkeschefen Ingo Wilts i ett pressmeddelande.

Här är mina favoritplagg ur kollektionen.

Kostymen

Den svarta kostymen är inte alltid det mest självklara valet när det kommer till kostymfärg. Däremot är det ett plagg som varje man bör ha i sin garderob. Kostymen i kollektionen är tillverkad i tunn jerseykvalitet som ger en mindre formell känsla och ett bredare användningsområde än den svarta kostymen i ull.

Hugo Boss nya kollektion förenar mode och doft

Trenchcoaten

Trenchcoaten är ett plagg som verkligen fått ett rejält uppsving under de senaste säsongerna känns ständigt aktuell år efter år. Ett perfekt plagg att bära över kostymen under sämre väderförhållanden.

Hugo Boss nya kollektion förenar mode och doft

Skinnjackan

Min personliga favorit från kollektionen är den svarta skinnjackan med sin enkla krage och dubbeldragkedja. Ett mindre formellt plagg som gör sig ypperligt för våren tillsammans med jeans och sneakers.

Hugo Boss nya kollektion förenar mode och doft
Dela på Facebook
Tweeta